Friday, August 4, 2017

mini stationery giveaway by mirzasyazwina

Klik banner to join
Hai semua.... Dah lama sangat CJN ni menyepi dari dunia blogging. Ya Allah!!! Bz sangat!! So, untuk start enjin ni CJN nak mulakan blogging semula dengan join segmen/contest/Ga... Tak kisah la apa hadiahnya pon. Hahahaha. 
Ada banyak benda CJN nak share pasal life. Tapi, sangat tak berkesempatan. Maafkan daku blog ku sayang. Huhuhuhuhu.
So, GA pertama ialah ini. Setakat ni je yang CJN jumpa GA yang senang dan tak banyak cekadak. Kikikiki.  
Sesapa yang lom join tu bole join reramai ek. Bagi meriah sikit GA kengkawan kita. Kan???
Thats all for now!! 
Much love!! πŸ’–πŸ’–πŸ’–

4 comments:

  1. good luck yea. anyway, done follow ur blog & jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
  2. jalan2 dari giveaway yang sama...
    http://www.mialiana.com/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete