Friday, August 4, 2017

Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

Klik The ballon to join 😊

Ini juga GA yang tersangat mudah untuk dijoin. So, setakat ni dulu CJN join yerk.

Nanti sape2 buat aktiviti tu CJN try join yerk. Kalau syarat2nya mudah je, boleh la join. Kalau tak berapa busy, CJN bole je join yang banyak2 syarat dan yang kena like banyak blog tu yerk.

Semoga CJN istiqomah untuk berblog kali ni.

😁😁😁

Orite all. Itu saje. Much love. πŸ’–πŸ’–πŸ’–

5 comments:

  1. sama la kita. Join yang mudah je. Kalau like & follow banyak blog tu kadang sampai 3 hari baru nak siap ikut semua syarat dia :(

    ReplyDelete
  2. good luck..
    dari giveaway yang sama
    https://mama3danish.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  3. Haii, first time masuk sini..comelnya blog ni, whoaaa! suka la kaler pastel gini~

    Goodluck for this GA !
    Hope ada rezeki sama.. hehe~ Join sekaki, Jom singah Nona nya japp ~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete