Thursday, July 13, 2017

Dresses

First of all, CJN nak ucapkan terima kasih pada ZALORA sebab bagi peluang CJN untuk menulis pasal website ni untuk hari ni. Tak sangka sungguh CJN sebab ramai gilerrr kot kat luar nu blogger2 hebat. Tapi, dalam ramai2 tu CJN telah terpilih. Ai is terharu youuuu!!! Sob sob!!
Apa nak citer ni? Alahai... Mestilah pasal Zalora. Korang tahu tak kewujudan Zalora ni? Mestilah perasan, kan? Kalau korang pencinta fesyen/penggemar/pembeli online, konfem2 korang tahu kewujudan Zalora. 
Macam2 dok ada dalam Zalora tu, kan? Kalau tengok website dia.... Rasa macam nak beli semua outfit dia. Yang best tu, kita boleh pilih kaler yang kita nak cari. Kalau dah bukak web dia tu, nak cari baju yang kita nak pon dah mudah. Kiranya, sistem soping Zalora ni sangat sistematik. Which is ai sangat sangat like. Tak caya jom korang usha women dresses dari Zalora ni.
CJN ni memang kaki soping beb!!! So, bab2 usha baju, beli baju, pilih jenama memang antara kesukaan CJN. Malangnya kengkadang takde bajet je nak soping moping ni. Hahahahahaaaaa.
Sempena raya ni Zalora ada buat diskaun tau uols. Baik cepat korang g terjah web dia yang CJN bagi tadi tu. Seriussss!!! CJN tak tipu korang punya. 
OK. CJN nak tengok2 web Zalora jap. Hahaha. Uols semua, jom lah follow CJN cuci mata. Dah ada yang berkenan tu boleh la soping uols. Heeee.
Selamat soping uolssss!!!
Love,

Wednesday, July 12, 2017

Lama Ku Tinggal. Maafkan Daku

Dramatik gitu tajuk kita hari ni. Hehehehe. Bukannya apa. CJN dah lama tak update blog. Tak sempat nau nau nau rasanya. Ini anak baru dua orang. Belom ada 9 lagi. Kalau 9 tak tahulah caner rupa maknya ni.... Hahahahaaaa. Cita2 9 orang anak tu dah bagus dah. Masalahnya, umur dah lanjut dah nak tetambah anak. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Actually, banyak sangat benda yang terjadi within this month. which is puasa, raya, Ammar, Wafi and others. Gossip hangat, suam, sejuk pon ada. 
Tapi, buat masa ni just nak bagitau yang CJN akan aktif semula berblogging. Insyaallah.
Esok, CJN cuba buat posting pasal baju pulak. Baju apa tuuuu???
Ahhaaaaa.... Tungguuuuuuu!!!!
Love, 
πŸ’—πŸ’—πŸ’—