Tuesday, December 6, 2016

END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH


Nah!!!! GA plak arini. 
Siang tak sempat beropearsi jadik, malam2 lah kita beroperasi ye, Kak Senah. Hehehe.
Jom Join Ga ni secara berjemaah.
Kalau ada rezeki tak kemana.
Jom Join!!!
Opssss!!! Kena letak picer paling kebaboomm 2016. 


Ini dia gambar paling kebabooommm yang aku ada. Sori sebab bukan aku, tapi anak aku. Apa yang kebabooomm? 
Tu! Dia pakai kain pelekat kunun2nya baru lepas solat. Ai lebiu bebeh!!! Sangat suka mengacau orang solat dan dia pon solat sekali. Itulah anakandaku. Amirul Wafi. Ibu sayang awak sangat!!! πŸ’˜πŸ’˜
Sekian. So, sape blom join, meh join sekaki. Klik banner je dah boleh join.
Tataaaa!!!

7 comments:

  1. comel nya pakai kain pelekat, Alhmdulilah budak suka kacau orang solat.. moga jadi anak soleh :) btw good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah... terima kasih unni. good luck utk awak juga :)

      Delete
  2. singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

    ReplyDelete